Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Άλεξ.

Α.πρόσωπες
Λ.έξεις
Ε.πιφέρουν
Ξ.επεσμό

Μια αλεπού, ένας Άλεξ, ένας έρωτας, μερικά ξενύχτια, ένα βιβιλιοπωλείο, κάτι σαν το πρωινό στο Tiffany's στη σημειολογία του, μια καρδιά να λιώνει, ένα μυαλό να βγάζει ατμούς μέσα στον φιλήδονο Αύγουστο, τραγούδια καψούρας και οι κοφτεροί φίλοι της. Ο "Άλεξ" είναι η πιο τραγική-τρυφερή ιστορία της Αθήνας, από αυτές που βλέπεις καθημερινά στο μετρό, στο στέκι που πίνεις τις μπύρες σου, στη δουλειά, στα σοκάκια μετά της 12 το βράδυ.

"Τώρα καταλαβαίνεις γιατί μια ζωή σε έλεγα αλεπού; Όμορφη και φαινομενικά αθώα, μα τόσο πονηρή και ζηλιάρα στην πραγματικότητα. Πληγώνεις και φεύγεις".

Από τη Σοφία-Γεωργία Κυρίσογλου.

Mail εποκοινωνίας-παραγγελίας του κόμικ: sofia-georgia@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/#!/sofia.kyrisoglou
Twitter: @sofanky_funky
Personal Site: http://sofanky.deviantart.com/ 


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας τα κανατε τσουρεκακια με τον Αλεξ...ειναι απλα μια καλη πλην ψιλοασυναρτητη ιστοριουλα!

Nickolas είπε...

Το σωστό σχόλιο, που εμπεριέχει και το θάρρος της γνώμης σου, έχει όνομα κι επώνυμο. Cheers

Ανώνυμος είπε...

Μαρια Σκαλτσα. Cheers back..

Nickolas είπε...

τώρα λοιπόν που έβγαλες τη μάσκα, είναι ευνόητο πως δεν είδες αυτό το ποστ κατά λάθος, μιας και δεν διαβάζεις το blog μου. Επίσης, είναι εξίσου ευνόητο πως για να "σε έχουμε ζαλίσει" με κάτι, σημαίνει πως το βλέπεις να ποστάρεται πολλάκις. Αυτό από τη μία σημαίνει ότι είναι καλό κι από την άλλη ότι παρακολουθείς τις κινήσεις που κάνει είτε στην blogόσφαιρα είτε στο facebook, κάτι που με κάνει να σου λέω εκ μέρους όλων: "Ευχαριστούμε". Τέλος, όταν ένας φίλος κάνει κάτι, είτε είναι καλό είτε μέτριο είτε κακό, οφείλεις να συμπαρασταθείς και να προωθήσεις. Το γεγονός και μόνο ότι μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις ένα τέτοιο σχόλιο είναι το λιγότερο pathetic. Αλλά δεν έχω παρά να σε ευχαριστήσω, μιας κι έτσι έχω περισσότερα hits στο blog μου. Cheers Μαρία Σκάλτσα.

Ανώνυμος είπε...

Καλε μου φιλε Nicholas δεν εχω την παραμικρη επιθυμια να τσακωθω..μια γνωμη ειπα..Κια πολυ καλα κανεις που συμπαραστεκεσαι..οσο για το αν παρακολουθω, οχι.Μονο τα ποστ στο fb βλεπω κ ξαναβλεπω..Δεν θα σχολιαζα καν αν δεν ηταν η εκατομμυριοστη φορα που το βλεπω να εισαι σιγουρος!..Σας πληζαρω μαθετε να ακουτε και τις αρνητικες γνωμεις, κομματι της ζωης ειναι...ξανα cheers

Nickolas είπε...

Αν το σχόλιό σου ήταν από την αρχή υπό αυτή τη διάθεση, τπτ άλλο δεν θα είχε ειπωθεί! ;)

Tee Jay είπε...

Lolololololol

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.