Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

"Dark Night of the Soul" Danger Mouse and Sparklehorse presents

Ένα πολύ περίεργο δελτίο τύπου, αφίσα σαν, σκάει μύτη σε δημοσιογράφους, μπλογκοσφαιρες και λοιπούς.
Εικάζεται (ακόμα;)η συνεργασία του θεού-πλέον- Danger Mouse με τον Mark Linkous(Sparklehorse).
Ακολουθεί η λέξη "Featuring" και πολλά ονόματα.
Σε ποιους ανήκουν αυτά τα ονόματα;
Κάτσε αναπαυτικά και άκου.Frank Black (Pixies), Julian Casablancas (the Strokes), Vic Chesnutt, Wayne Coyne(The Flaming Lips), Jason Lytle (Grandaddy), James Mercer (the Shins), Nina Persson (the Cardigans'), Iggy Pop, Gruff Rhys (Super Furry Animals), και Suzanne Vega.
Και το κερασάκι έρχεται από τα visuals: "Visuals by David Lynch"!!!Η playlist που ακολουθεί θα σε διαφωτίσει.
01 Revenge (feat. Wayne Coyne)
02 Just War (feat. Gruff Rhys)
03 Jaykub (feat. Jason Lytle)
04 Little Girl (feat. Julian Casablancas)
05 Angel's Harp (feat. Black Francis)
06 Pain (feat. Iggy Pop)
07 Star Eyes (I Can Catch It) (feat. James Mercer)
08 Everytime I'm With You (feat. Jason Lytle)
09 Insane Lullaby (feat. James Mercer)
10 Daddy's Gone (feat. Nina Persson)
11 The Man Who Played God (feat. Nina Persson)
12 Grain Augury (feat. Vic Chesnutt)
13 Dark Night Of The Soul (feat. Vic Chesnutt)Διαλέξαμε να σου δώσουμε για κατέβασμα το άλμπουμ, χωρίς πολλά πολλά. Μη σου πέσει και βαρύ! Έχουμε άλλωστε, πάνω από ένα μήνα να σε ενοχλήσουμε με τις μουσικές μας επιλογές και κρίσεις, και μπορεί να έχεις “πλαδαρεψει”(sic). Εδώ όμως κάτι από αλλού φερμένο έρχεται.
Άκουσε το και έλα πες μου.
Αλλά να ξέρεις ότι ολοκληρωμένη η δουλειά αποτελεί ένα περίεργο καλλιτεχνικό έργο όπου η μουσική είναι σαφέστατα το μεγάλο μέρος αλλά όχι το μόνο. Θα παρουσιαστεί και ως installation στα τέλη του Μαΐου και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Τώρα πως και σε ποια μορφή δεν ξέρω να σου πω γιατί με την βοήθεια του Lynch, έχει φτιαχτεί και βιβλίο. Ναι,ναι!Δηλαδή ο σκηνοθέτης μας έχει αποτελειώσει με τα φιλμ του, τώρα πάει να το κάνει και σε άλλα πεδία;
Δηλαδή εδώ έχουμε ένα συλλογικό δίσκο ή μάλλον συμμετοχικό, όπως το κλασσικό και ασύλληπτο και πειραματικό και δεν συμμαζεύεται “Nearly God” του Tricky;
Ή μήπως δηλαδή -παντα δηλαδή- ειναι απλά μια δουλειά παρέας σε ένα από εκείνα τα γνωστά στέκια-στούντιο των μουσικών, που μαζεύονται μπεκρουλιάζουν και μετά μας πετάνε στα μούτρα ιστορικές συνεργασίες όπως τα “Desert Sessions”του Josh Homme από το Rancho De La Luna;Τελοσπάντων, είπα να μην σας επηρεάσω.
Όποιος θέλει ας τo κάνει Download από εδώ , -για να μην ξεχνάς πως ως blog το “An art called…” είναι πολύ μπροστά, μα πολύ μπροστά- και ας μας πει και εμάς.
Γιατί αν δεν σου τράβηξε και αυτό την προσοχή τότε τι να σου πω, τι να σου πω;
Καλά εντάξει… έχω τελικά κάτι ακόμα να σου πω:


Δες και μην μου λες ότι τα φαντάζομαι!!


Αν σου αρέσει…καλά με δουλεύεις; Έχει γίνει ο εγκέφαλος μου σούπα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.