Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Listen Without Prejudice – January 2009


Είπα Καλή Χρονιά, αλλά για να μην είμαι γκαντέμης το ξαναλέω – Καλή μας χρονιά λοιπόν! Και επειδή είμαι στη δουλειά και δεν έχω και πολύ χρόνο, ας μπω στο ζουμί...

10. Brandy – Right Here (Departed)… μεγάλη η καθυστέρηση, μέτριο το αποτέλεσμα, ένοχη η απόλαυση.
9. Paramore – Decode... λίγο το Twilight, λίγο το κόκκινο μαλλί, λίγο η επανέκρηξη της μεταεφηβικής pop-rock, καταλαβαίνεις τώρα...
8. The Veronicas – Untouched... η Αυστραλία πάντα έχει απάντηση στα αγγλοαμερικάνικα πρότυπα όσον αφορά στην pop αισθητική. Κάτι παραπάνω από συμπαθητικό και κάτι παραπάνω από t.A.T.u.
7. Lily Allen – The Fear… εμένα πάλι δεν με έχει ενθουσιάσει, αλλά κουβέντα να γίνεται. “Fuck You Very Much” και ξερό ψωμί...
6. Britney Spears – Circus... χορεύεται, τραγουδιέται, είναι πλέον του δέοντος catchy και η παραγωγή είναι respect. Τι άλλο θες πια;
5. Girls Aloud – The Promise... αυτά τα κορίτσια ποτέ δεν τα συμπάθησα και πάντα θεωρούσα ότι παλεύουν στη σκιά των Sugababes. Έχει ο καιρός γυρίσματα...
4. Jenniffer Kae – Do You Love Me... μια εναλλακτική, neo-soul πρόταση από τη Γερμανία με την υπογραφή του Steve Chrisanthou στην παραγωγή (Corinne Bailey Rae). Και ναι, γράφεται με δύο f!
3. Glasvegas – Geraldine... made in Scotland τα παιδιά και πρώτος δίσκος. Έχουν παράδοση αυτοί οι Σκοτσέζοι, είναι γεγονός.
2. Sugahspank – Kill The Bitch U Got In Ya... η soul αποκτά ελληνικό χρώμα και σαρώνει. Όχι και τόσο καινούργιο, αλλά who cares? Τύφλα να’χει η Amy…
1. Florence and The Machine – Dog Days Are Over... η περηφάνια της εναλλακτικής pop, τα καμάρια της Βρετανίας, the next best thing, το Critics' Choice Award στα BRIT Awards του 2009 και δεν συμμαζεύεται. Μην το αγνοήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.