Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

"Hey Ma" James


Επτά χρόνια μετά το προηγούμενο τους χτύπημα. Το συγκρότημα που λατρεύουν οι Έλληνες και αφού χώρισαν και ξαναενώθηκαν, έρχεται να μας αποτελειώσει!
Ποτέ δεν ήμουν φαν αλλά άκουγα τα τραγουδάκια τους ευχάριστα.
Το νέο πόνημα τους είναι σχεδόν μια από τα ίδια. Ακόρντα και ατμόσφαιρες. Χαρμολύπη. Ευαισθησία και θυμός. Η φωνή του Booth υψώνεται για να μας δώσει τόνους συναισθηματικής ερμηνείας. Το 10ο στουντιακο τους άλμπουμ έχει όλα τα κλισέ του παρελθόντος αλλά είναι σίγουρα ένας αξιοπρεπής δίσκος.
Σημεία αναφοράς το πολιτικό ομώνυμο “Hey Ma” με στίχους για 9/11: “Now the towers have fallen” και αντιπολεμικής (ω, τι έκπληξη) χροιάς: “Hey, Ma, the boys in the bodybag coming home in pieces”. Το γλυκό “Bubbles” για τον γιο του τραγουδιστή και το τίγκα στα βιολιά “Upside” που αναφέρεται στην μετανάστευση και την εργατιά!!! Τιμημένη εργατιά!!! Ο Αποστόλης ο Γκλετσος, του ΚΚΕ πια, φουσκώνει από υπερηφάνεια.
Πάλι θα κάνουν επιτυχία. Στη χώρα μας στάνταρ!!!


Αν σου άρεσαν οι προηγούμενοι δίσκοι τους, χάρισμα σου και αυτός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.