Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

"Year Of The Gentleman" Ne-Yo


Εδώ υπάρχει ένα θεματακι. Εμένα που λέτε ποτέ δεν με αρενανε τα R n’ B. Ο κος Πετριδης φταίει, που πολύ τον εκτιμώ και χρόνια τώρα στην εκπομπή του επέμενε ότι η μαύρη μουσική θα μας κατακτήσει.
Ε, λοιπόν , μας κατέκτησε.
Πάνε τα κεκτημένα μας, εμάς των εναλλακτικών! Μέχρι και new wave στοιχεία έβαλαν στα τραγούδια τους οι αθεόφοβοι.
Δεν αναφέρομαι φυσικά σε αυτό τον δίσκο. Εδώ έχουμε ένα γλυκανάλατο μαύρο υβρίδιο. Έχουμε το μπιτατο “Closer” με τις χαλαρωτικές του κιθάρες στα κουπλε. Μου αρέσει αυτό το παραδέχομαι! Έχουμε το 70s ποπ “So You Can Cry”. Το ξερω-και-γραφω-και-για-πιανο “Lie to Me” γιατί μου τα φόρεσε η γκόμενα. Μετά απαντά μόνος του στο ποιοι ήταν οι λόγοι που τον παράτησε, στο “Why Does she Stay” –αφου-ειμαι-τοσο-μαλακας!!! Δηλαδή νισάφι πια!
Αν εσύ όμως δεν έχεις πρόβλημα, εμένα τι λόγος μου πέφτει;
Για την ιστορία να σου πω ότι είναι ο τρίτος δίσκος του 28χρονου τραγουδιστή και σύνθετη. Έχει διαπιστεύσεις για την πολύ καλή ομολογουμένως φωνή του. Ντύνεται όπως ο μισός Αφροαμερικαν πληθυσμός (ο άλλος μισός ντύνεται σαν εξέλιξη του McHammer), δηλαδή σαν μέλος της Rat Pack!! Εγώ πάντως θα βολευτώ με μια Rihanna…

Αν σου αρέσει ο λαρυγγισμός τύπου Jackson, η new r n’b σκηνή και είσαι ερωτευμένος με την γκόμενα που γνώρισες στο Guzel!!! Αυτό βέβαια σημαίνει ότι οι πιθανότητες να διαβάζεις αυτό το μπλογκ είναι ελάχιστες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.