Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Blogovision 2012 – No 17: Grace Potter & The Nocturnals - The Lion The Beast The BeatΗ Χάρις δεν νιώθει καλά. Βασικά, καλά είναι, αλλά την παιδεύει η ζαλάδα του Jack Amaretto. Βασικά, δεν την παιδεύει τίποτα, αλλά της αρέσει να πέφτει στο τριπάκι αυτό, γιατί αλλιώς δεν νιώθει. Γενικά.

Η Χάρις είναι έξυπνη και παίζει ακόρντα απλά, για να σκοτώσει την ώρα της. Είναι αγοροκόριτσο, της αρέσει να διαολίζει την πλάση, αλλά όταν αφήσει τα μαλλιά της κάτω, τα αγόρια τηνε παίζουν για πάρτη της.

Η Χάρις ταξιδεύει σε προηγούμενες ζωές και κάνει παρέα με τον Πάνα. Ντύνεται ασορτί με τα πλάσματα της αρχαίας Βοημίας, παίζει άρπα, πίνει άφθονο κρασί, κάνει μπάνιο στα λασπωμένα ποτάμια και αερίζεται, χωρίς να ντρέπεται.

Η Χάρις βρυχάται λιοντάρικα μόνο για τον έρωτα και σκαρφίζεται τους ρυθμούς της μέσα από θορύβους που της σκάνε στα αυτιά, καθώς κοιμάται. Είναι υπνοβάτης και το χέρι της αυτόματα καταγράφει στο ξύλο του κρεβατιού το τέμπο με ένα στυλό χρόνια στείρο. Την άλλη μέρα το πρωί το μεταφέρει στο χαρτί. Πάντα με μολύβι για διορθώσεις.

Η Χάρις τραγουδάει πάντα ξυπόλητη, γιατί οι πάτοι τω παπουτσιών της αφαιρούν δυόμιση ημιτόνια από την έκταση της φωνής της και δυόμιση γρέζια από τον βρυχηθμό της.

Η Χάρις δεν θα αναγνωριστεί ποτέ, γιατί τραγουδάει για ανθρωπόμορφα τέρατα, οκτάγωνα αστέρια, επικίνδυνες τελετές στο Δέλτα του Μισισιπή, όργια στα στόματα παράνομων Θεών, ουσίες αόρατες στο γυμνό μάτι και ορατές πάνω στο γυμνό σώμα, πικάπ που στριφογυρίζουν ανθρώπους, καρδιές που φορούν αλεξίπτωτα ασφαλείας, ρολόγια που έχουν ρουφήξει τον χρόνο από τη Χώρα του Ποτέ.

Η Χάρις φημολογείται ότι έχει καταγωγή απ’το Παρίσι και επικοινωνεί με τις νυκτόβιες υπάρξεις.

18: Emeli Sande - Our Version Of Events
19: Ellie Goulding - Halcyon
20: Jens Lekman - I Know What Love Isn't

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.