Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Blogovision 2012 – No 11: The Vaccines – Come Of Age


Τα ενέσιμα υλικά γεμίσματος προσώπου είναι η τελευταία λέξη της πλαστικής χειρουργικής, αλλά και της μόδας. Αντιμετωπίζουν τα σημεία γήρανσης και φρεσκάρουν την όψη του δέρματος σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι το γιατρικό της ηλικίας, καθώς αυτή έρχεται, χωρίς να ρωτήσει και κάνει γερή μπάζα με ό,τι βρει στο διάβα της.

Τα ενέσιμα υλικά γεμίσματος προσώπου είναι μια πρέζα νιάτων στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Είναι μια αλλαγή για αυτούς που έχουν βαρεθεί τον εαυτό τους. Είναι μια διέξοδος για αυτούς που δεν έχουν ελπίδα. Είναι για τους εξηντάρηδες που νιώθουν εφηβικά είδωλα στην ψυχή τους. Είναι για αυτούς που μια ζωή ήταν αδιάφοροι και θέλουν να κάνουν επιτέλους κι ετυμολογικά τη διαφορά. Είναι για τα φρικιά και τους μουντρούχους, για τους μοναχικούς και για αυτούς που είναι αγόρια, αλλά εύχονται τραγουδιστά να ήταν κορίτσια.

Τα ενέσιμα υλικά γεμίσματος προσώπου είναι τόσο άμεσα αποτελεσματικά όσο και μακροπρόθεσμα, αρκεί να μην μπεις στη διαδικασία να το παρακάνεις και να γίνεις ρεζίλι. Αυτό εξαρτάται από το πόσο αλαζόνας κι εγωπαθής είσαι στο τέλος της ημέρας, αλλά και από το πόσο μπαίνεις στη διαδικασία να εμπιστεύεσαι το είδωλό σου κι όχι τον πραγματικό εαυτό σου.

Τα ενέσιμα υλικά γεμίσματος προσώπου μπορούν να γίνουν διακριτικά και γλυκά, μπορούν να γίνουν επιθετικά και παραμορφωμένα. Συνήθως είναι και τα δύο ταυτόχρονα με διαφορετικές αναλογίες, μιας και έτσι απαιτεί η εποχή.

Τα ενέσιμα υλικά γεμίσματος προσώπου σε μια φουτουριστική εποχή θα είναι ό,τι είναι σήμερα για εμάς το ραδιόφωνο, οι Beatles και το πρώτο κινητό τηλέφωνο – γοητευτικές πολιτιστικές/επιστημονικές καταβολές, που όσοι αιώνες κι αν περάσουν, όσα επιτεύγματα κι αν έρθουν στο φως, όλες οι αναφορές μας θα γυρίζουν εκεί.

Τα ενέσιμα υλικά γεμίσματος προσώπου είναι το σήμερα και μη σε νοιάζει αν θα καταφέρουν ποτέ να γίνουν το αύριο. Αρκεί όποτε τα κάνεις, να τραγουδάς φάλτσα και χωρίς ντροπές, γιατί έτσι γουστάρεις.

No 12: The xx - Coexist
No 13: Noisettes - Contact
No 14: Frank Ocean - channel ORANGE
No 15: Grizzly Bear - Shields
No 16: Santigold - Master Of My Make-Believe
No 17: Grace Potter & The Nocturnals - The Lion The Beast The Beat
No 18: Emeli Sande - Our Version Of Events
No 19: Ellie Goulding - Halcyon
No 20: Jens Lekman - I Know What Love Isn't


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.