Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Κ. Βήτα - Tareq @ Γκαζάκι

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου
ΓΚΑΖΑΚΙ
Τριπτολέμου 31, Γκάζι
Dj sets: K.BHTA και TAREQ


Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, το Γκαζάκι υποδέχεται στα decks του, έναν από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της ελληνικής electronica:
τον Κ.ΒΗΤΑ για ενα μοναδικό dj set. Μαζί του θα μοιραστεί τα decks ο Tareq, σε ένα πάρτυ που θα μείνει αξέχαστο!

Ο Κωνσταντίνος ΒΗΤΑ, πλέον δεν χρειάζεται ιδιέταιρες συστάσεις. Ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Στέρεο Νόβα, έχει παρουσιάσει μια αξιόλογη πορεία, έχοντας ο ίδιος στο ενεργητικό του πολλές προσωπικές δουλειές στην δισκογραφία, αλλά και έχοντας γράψει μουσική για παραστάσεις και ταινίες. Πρόσφατα δημιούργησε και το side project "Rolla Scape" κυκλοφορώντας το ομώνυμο album στο οποίο κινείται σε πιο dance μονοπάτια.

O Tareq, συστήθηκε στο κοινό με την πρώτη σόλο δουλειά του "Cocoon",
η οποία πήρε πολυ καλές κριτικές απο κοινό και δημοσιογράφους, στην Ελλάδα αλλα και το εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με πολλά αξιόλογα ονόματα της ελληνικής αλλα και διεθνούς δισκογραφίας και αυτήν την στιγμή θεωρείται από τα πιο ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής electronica.

Ένα πάρτυ που δεν πρέπει να χάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.