Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

"Sucker Punch" Directed by Zack Snyder


Ναι σε ξέρω και 'σενα. Είσαι του ποιοτικού και μασάς και δάφνη να μας λες χρησμούς για το ποιος θα τσιμπήσει Όσκαρ που κατά τα άλλα τα θεωρείς κατευθυνόμενα και παπαρια μεντολες.
Άκου να δεις τωρα τι σου εχω που θα σε καμει να χεστεις πανω σου απο την χαρα και να λυπηθεις που ειναι μακρυά το Άνοιξη
Ειναι ετοιμη μια, κατα τα φαινόμενα, ταινιαρα!!!

Ο Ζακ Σναιντερ ειπε να κανει την πλεον διασκεδαστική(και οχι αστεια), sexy και εντυπωσιακή ταινια για το 2011.
Δες το trailer και θα καταλάβεις

Το στορυ σε συστήνει αρχικα σε ενα κοριτσακι, τυπου Λολιτα, την Baby Doll. Αυτη εχει τα προβλήματα της που λες, αλλα το βασικότερο ειναι ο πατερας της που την κλεινει σε ενα ψυχιατρικό ιδρυμα. Εκει μεσα, που δεν το λες ευχάριστο περιβάλλον, η uber sexy "κουκλιτσα", δημιουργεί με την φαντασια της ενα παράλληλο συμπαν-που πιο κλισέ δεν εχεις. Αυτα σκεφτόταν ο Σναιντερ και ειπε να το κανει πιο spicy. Το αποτέλεσμα; Ο φανταστικός κόσμος της μικρής ειναι ενα πορνείο Στο πορνείο δουλεύουν και αλλα κοριτσια. Όλες μαζι σχεδιαζουν να δραπετεύσουν Η αποδραση δεν θα ναι ευκολη. Ο δρομος τους περνάει απο αλλους φανταστικούς τοπους με οχι και τοσο φιλικους κατοικους. Γερμανοι στρατιωτες-ζομπι, γιγαντες σαμουραι, σατανικα ρομποτ και δρακοι των παραμυθιών Μην τις λυπασαι. Εχουν και αυτες τον τροπο τους. Πολεμικες τεχνες, σπαθια, κατι σαν Καλασνικωφ, διχτυωτά καλσόν και σωμα λαμπαδα!
Για να μην πλατειάζω, σκέψου ενα βιντεοπαιχνιδι με τα Boss του και τις πιστες του ή αν δε σε βολεύει σκεψου το Ινσεπτιον σκηνοθετημένο απο τον Ροντριγκεζ.
Εξωφυλλο στο Total Film σημερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.