Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

"Flamingo" Brandon Flowers

Τις διάφορες ενδιαφέρουσες μα και αδιάφορες πληροφορίες-trivia- που στροβιλίζονται γύρω από κάθε προσωπικότητα και γεγονός, όπως και το προκείμενο, δεν θα σας τις δώσουμε σήμερα. Αυτό γιατί ο κος Flowers είναι τόσο χαρισματικός που αναγκαστικά θα απασχολεί όσο υπάρχει. Έτσι θα τις ακούσετε από όσους γράφουν με "Ctrl+C/Ctrl+V" (γιατί είμαι και δημιουργός ο πούστης και η γκλάβα μου κατεβάζει δυο τρεις πρωτοτυπίες...to whom it may concern).

Λοιπόν...

Τα βασικά που πρέπει να ξέρεις και να θυμάσαι είναι:

α)Μια απλή περιγραφή του ήχου του θα ήταν ότι ακούγεται σαν synth pop Killers

β)Οι παραγωγοί είναι μεγαθήρια εντελώς διαφορετικών ειδών. Τα έχουμε πει τοοοοσες φορές.

γ)Η deluxe έκδοση έχει +4 κομμάτια. Προτιμήστε την ΑΝ αγοράσετε

δ)Η φωνή του παραμένει αγαπημένη αν και ακόμα προτιμώ την πιο rock δυναμική της.

Το παντοτινό δεδομένο μου είναι πως ότι και να διαβάσει κανείς, αν δεν ακούσει με τα ίδια του τα αυτάκια είναι σαν να βλέπει το Πόρτο Κατσίκι σε φωτογραφία. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ!

Μπορείς να το ακούσεις από εδώ.

Αν σου αρέσει η power pop που έκανε τα κορίτσια να παραληρούν στα 80s και τα αγόρια να νομίζουν πως η Bonnie Tyler είναι η απόλυτη rock γκόμενα. Δυστυχώς ούτε rock ούτε γκόμενα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.