Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

"Head First" Goldfrapp


Η 'Αλισον είναι χρυσή είναι καλή έχει τις χάρες όλες και μέχρι κάποια στιγμή μας είχε συνηθίσει ηλεκτρονικά. Όταν η κοιμισμένη φολκ έριξε το καταραμένο πέπλο της πάνω από την μουσική μας πόλη είπε και αυτή να το γυρίσει και με το «αυτή» εννοώ την έως και disco queen κυρία Goldfrapp αλλά και τον -πίσω από τα φώτα- κύριο Gregory που αρκείται στον τίτλο του producer ουσιαστικά, αν και αποτελεί το 2ο μέλος αυτού του γκρουπ. Όχι πως δεν πούλησε με το Seventh Tree, το ντουετάκι αλλά πόσο να αντέξει και αυτό;
Το ξαναγυρναει λοιπόν και έτσι στις 22 Μαρτίου κυκλοφορεί το Head First άλμπουμ με μια καθαρή electro κατεύθυνση. Οι περισσότεροι έχουν ήδη ακούσει το πρώτο single, το Rocket. Όλο το δημιούργημα μπορείτε να το ακούσετε εδώ.
9 τραγούδια. Καλογυαλισμένη synthpop. Οι ταχύτητες γύρω στα 120 bpm το πολύ και τα 80s παρόντα άλλη μια φορά. Αυτή την στιγμή που ακούω ξανά το υλικό, δεν το κόβω και πολύ club αλλά όλο και κάνα remix θα γίνει. Μόνα τους και όρθια, πάντως, στέκονται στις πίστες, το 1ο single που λέγαμε, καθώς και τα Dreaming και I Wanna Life, τα οποία και έχουμε ήδη αγαπήσει μαζί επίσης με το Hunt.
Θα περάσουμε καλά με αυτό τον δίσκο έτσι κι αλλιώς. Άρα μην την πολυψάχνεις και απήλαυσε ποπ χωρίς ενοχές.
Αν σου αρέσουν οι Eurythmics, οι Abba, και πάντα θεωρούσες ότι οι Bang είναι ένα αδικημένο συγκρότημα!!! Ελπίζω μόνο να μην πέταξες τις περούκες από τις απόκριες γιατί θα σου χρειαστούν. Βάτες έχεις σίγουρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.