Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

inner ear: Σου έχει μπεί στ'αυτί!!!



Newsletter

Η χρονιά ξεκινά δυναμικά με τις ζωντανές εμφανίσεις των Boy, Lolek, Playground Noise και Film, ενώ σύντομα θ’ ανακοινωθούν και οι νέες κυκλοφορίες. Stay tuned.




The Boy + Felizol + Chronik
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010, Σταυρός του Νότου




and The Boy goes...:
«Γιατί δεν χορεύετε ρεεεε;»

Για πρώτη φορά στο Σταυρό του Νότου και στα πλαίσια του Indie Bands’ Festival, τρεις εξαιρετικοί καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής: The Boy, Felizol και ο new comer Chronik θ’ ανέβουν στη σκηνή για να ταράξουν τις ισορροπίες μεταξύ λόγου και μουσικής, έντασης και γαλήνης, τάξης και αταξίας...

www.myspace.com/theboystapes
www.myspace.com/felizol
www.myspace.com/chronikath

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου
Σταυρός του Νότου
Φραντζή και Θαρύπου, Νέος Κόσμος,
τηλ: 210-9226975.
www.stn.gr
Doors Open: 21.00
Είσοδος (με μπύρα): 12 ευρώ



Lolek Live
Δίπλα στο Ποτάμι
Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Ιανουαρίου

Guests: 15/1o Στάθης Δρογώσης & 16/1 o Νίκος Χαλβατζής



Η μουσική σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι», ξεκινάει δυναμικά τη νέα χρονιά φιλοξενώντας για 2 βραδιές (Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Ιανουαρίου) τον Lolek, από τα ονόματα που έχει ξεχωρίσει στη νέα ελληνική σκηνή. Αινιγματικός τροβαδούρος, με επιρροές από Bob Dylan, Leonard Cohen, Johnny Cash, Tom Waits, Lou Reed, Joan Baez, Patti Smith, Thalia Zedek, Smoke, Nirvana, Νικόλα Άσιμο, Μάνο Χατζιδάκι, Μάνο Λοΐζο, Βασίλη Τσιτσάνη, παρουσιάζει το ντεμπούτο άλμπουμ του “Alone” (Inner Ear Records), αλλά και διασκευές.

Lolek: Φωνή, Κιθάρα
Μιχάλης Μοσχούτης: Κιθάρα, Lap steel
Ζαχαρίας Βαμβακούσης: Ακορντεόν
Επίκουρος Τριανταφυλλίδης: Βιολί
Θάνος Κολοκυθάς: Μπάσο
Θανάσης Αρχανιώτης: Ντραμς

http://www.myspace.com/lolekspace
http://www.facebook.com/pages/Lolek/305025000371
http://www.youtube.com/watch?v=aeOmZbvyGpY



Παρασκευή 15
Σάββατο 16 Ιανουαρίου
Δίπλα Στο Ποτάμι
Λάμπρου Κατσώνη 189 - Άγ. Ανάργυροι,
Τηλ. 210 2610444, 210 2610438
www.diplastopotami.gr
Ώρα έναρξης: 22.30



Zebra Tracks + Playground Noise
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, Σταυρός του Νότου




Zebra Tracks...η δημοφιλής, πλέον, disco punk, groove into noize αγγλόφωνη μπάντα, εγχώριας «παραγωγής», καταλαμβάνει για δεύτερη φορά τη σκηνή του Σταυρού του Νότου, με ακόμα πιο banging & shaking διαθέσεις, ενώ οι new comers Playground Noise, από την Πάτρα, θ' αναλάβουν να θερμάνουν τα αίματα !! Οι Zebra Tracks κυκλοφόρησαν φέτος το πρώτο τους full length album, “A family picture from…Zebra Tracks” από το ανεξάρτητο label: Sonic Playground

…και speaking of playgrounds... Σε drama-art rock ύφος, με έντονα στοιχεία ‘80’s οι Playground Noise, κυκλοφορούν αυτές τις μέρες το πρώτο τους album ενώ την άνοιξη του 2008 κυκλοφόρησαν τα πρώτα τους τραγούδια (Sundays/Flowers) σε ένα 7’’ βινύλιο από την Inner Ear Records.

www.myspace.com/zebratracks
www.myspace.com/playgroundnoise

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου
Σταυρός του Νότού
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος.
Τηλ: 210-9226975.
www.stn.gr
Doors Open: 21.00
Είσοδος (με μπύρα): 12 ευρώ




FILM LIVE
Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, Λιθογραφείον, Πάτρα
Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, Σταυρός του Νότου, Αθήνα




Οι FILM, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τρίτου δίσκου τους, «Persona», επιστρέφουν δυναμικά σε αυτό που κάνουν καλύτερα, σε 2 μοναδικά live την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, στο Λιθογραφείον, στην Πάτρα και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο Σταυρό του Νότου, στην Αθήνα, μαζί με τους «Φανταστικούς Ήχους». Μαζί με τους Film η Εύη Κουρτίδου (φωνή).

www.filmband.gr
www.myspace.com/filmgreece

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου
Λιθογραφείον
Μαιζώνος 172Β, 26222 Πάτρα
Ώρα Έναρξης: 22.00
Είσοδος: Ελεύθερη

Σταυρός Του Νότου

Τη βραδιά ανοίγει ο «sampling –mojo- wizard» που φέρεται με το ψευδώνυμο «Φανταστικοί Ήχοι», μια που οι ήχοι του είναι τόσο φανταστικοί όσο και ευφάνταστοι. . . Οι Φανταστικοί Ήχοι είναι ένα ρετρό-φουτουριστικό πρότζεκτ που ανακατεύει παλιά αγαπημένα τραγούδια με φρέσκο, ηλεκτρονικό και underground ήχο δίνοντας χώρο ν’ ανασάνουν νέες ίδεες πάνω σε παλιά πράγματα. Με το ένα πόδι να πατάει στο γερμανικό krautrock και το άλλο στη νοσταλγία των ελληνικών τραγουδιών της δεκαετιάς του ’60-’70, ο άνθρωπος πίσω από τους «Φανταστικούς Ήχους» ισορροπεί θαυμάσια!

Στις ζωνταντές τους εμφανίσεις, όπως αυτή την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο Σταυρό του Νότου, οι Φανταστικοί Ήχοι συνοδεύονται θεαματικά από μια άλλη μορφή τέχνης, αυτή του Video Art.

www.myspace.com/fantastikoihxoi

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου
Σταυρός του Νότού
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος.
Τηλ: 210-9226975.
www.stn.gr
Doors Open: 21.00
Είσοδος (με μπύρα): 12 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.