Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Hollywood & Bollywood μασκέ Party!


Όταν το κάρι συναντά το χαβιάρι...
Όταν ο Μπέντζαμιν Μπάτον συναντά το Slumdog Millionaire…
Όταν το Hollywood συναντά το Bollywood στο Bacaro... γίνεται το μεγαλύτερο αποκριάτικο party της πόλης!
Οι Xstatic Chicks ντύνονται Hollywood και Bollywood και σας προσκαλούν
στο πιο fun party που τα έχει όλα!

Hollywood & Bollywood μασκέ Party!

- Dj set by: Stella Kalisperatou (MAD TV) και Kostas Kalfakakos (MAD TV)
- Glamorous Hollywood show by: Κούκλες!
- Unique Hollywood & Bollywood vj set!

Make you own show:
Ντύσου Hollywood & Bollywood και κάνε το δικό σου show! Και με τη μουσική της επιλογής σου!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ xstaticchicks@gmail.com

Hollywood & Bollywood dressed Party!
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009
Bacaro: Σοφοκλέους 1
The party starts @ 22:30
Είσοδος: 10 €
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3211882

Useful links:
http://www.facebook.com/editevent.php?success=1&picture=&eid=63398837640&new=&m=1#/event.php?eid=63398837640

http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=1556660749

http://www.myspace.com/xstaticchicks

http://www.youtube.com/XstaticChicks

www.bacaro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.