Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

"Πάει ο παλιός ο χρόνος"(Αυγουστος 2008)


Να ανακηρυχθεί ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού ως ο metal μήνας του έτους; Στις 5 “The Anti-Mother” από τους hardcore Norma Jean, και “Fragile Future” από τους ατμοσφαιρικούς Hawthorne Heights.
Στις 9 έρχεται το πολύ καλό “O Soundtrack My Heart” των Pivot.11, Noah and The Whale με το “Peaceful, the world Lays Me Down”.
Κάπου εδώ έρχονται και οι ανεκδιήγητοι Jonas Brothers με το “A Little Bit Longer”, Στην πυρααα!!!
David Byrne and Brian Eno “Everything that happens will happen Today”! Αυτή είναι συνεργασία. Για άλλη μια φορά οι δυο μεγάλοι αυτοί μουσικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους.
Lady GaGa και “The fame”στις 19. Let’s Dance!!! “The Illiusion of Progress” των Staind στις 19 επίσης. “Raw Footage” λέγεται η επιστροφή του Ice Cube την ίδια μέρα.
Η επανένωση των Verve και η κυκλοφορία του “Forth” είναι μια ευκαιρία να ορθοποδήσουν αλλά το άλμπουμ παίρνει μέτριες κριτικές που οδηγούν σε μέτρια αποδοχή. Παρόλα αυτά το “Love Is Noise” κάνει την επιτυχία που του αρμόζει. Παράλληλα η Γαλλίδα Madonna, Mylene Farmer kykloforei to“Point De Suture” και έχει ήδη μια massive επιτυχία το “Degeneration”.
Το καλοκαίρι τελειώνει με “All Hope Is Gone” Slipknot (26/08), “Motorizer” Motorhead(επίσης 26/08). Στην Ελλάδα η νεκρή αγορά δεν μας δίνει τίποτα.
Τα μπάνια του λαού συνεχίζονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.