Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

"Πάει ο παλιός ο χρόνος"(Σεπτεμβριος 2008)


Γιατί να επιστρέψουν οι New Kids On The Block με το“The Block” στις 2/9; Δεν πήραμε ποτέ απάντηση και δεν ακούσαμε ποτέ το άλμπουμ! Τώρα θα μου πεις είχε λόγο ύπαρξης και το “The Quilt” τωνGym Class Heroes; Όχι, αλλά μια μέρα μετά το “Death Magnetic” των Metallica στις 10/9 έκανε έναν θόρυβο. Δικαίως.
“Dear Science” από τους TV On The Radio στις 22/9. αναμφίβολα μια από τις πιο ολοκληρωμένες δουλειές για την χρόνια που πέρασε. Καθολική αποδοχή από τον Τύπο.
Μετά είχαμε το “The Hawk Is Howling” των σκοτεινών Mogwai.
Αλλά το μπαμ ήρθε από το ”Only By The Night” των Kings of Leon στις 23/9. Έτσι η επιστροφή στα 90s έγινε μόδα και στον ήχο.
Travis και James Morrison στις 29/9.
“Way to Normal” από Ben Folds στις 30/9, και μας αποχαιρέτισε και ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου.Σαφέστατα η κυκλοφορία του μήνα για το μικρό μας κράτος, αλλά και μια από τις καλύτερες για φέτος, δουλειές, είναι οι “Πέτρινοι Κήποι” του Θηβαίου με την υπέροχη διασκευή στο “Forget Her” του Jeff Buckley.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.