Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

"Πάει ο παλιός ο χρόνος"(Φεβρουαριος 2008)


Στις 4 του μηνα μας ερχεται το "Made in the Dark" των Hot Chip και κανει πάταγο! Μαζι του το "Dive Deep" των αγαπημενων για τους Ελληνες Morcheeba το οποιο κανει την χειροτερη εισοδο στα charts στο Ηνωμένο Βασιλειο που εχει γνωρίσει ποτέ το συγκρότημα(Νο 59). Την επόμενη κυκλοφορει ο φίλος μας ο Lenny Kravitz το "It is Time for a Love Revolution", η σταθερη αξια που ονομαζεται Bob Mould το "District Line" και οι αγαπημένοι Nada Surf το "Lucky". Στις 8 ο ανεκδιήγητος κυριος Jackson επανεκδιδει το αλμπουμ του αιώνα με τίτλο πλεον "Thriller 25" γιατι εχει να κλεισει κατι τρυπες οικονομικές. Τον ίδιο μήνα διαλέγει και η αδερφή του Janet, για την επιστροφή της με ενα αξιοπρεπέστατο άλμπουμ("Discipline" 26/02). Αυτό τον μήνα επίσης British Sea Power-"Do you Like Rock Music?", Seven Mary Three-"Day & Night Driving", Goldfrapp-"Seventh Tree"(folk και υπνωτιστικη διαθεση μετα την electrodisco massive επιτυχια της), Sebastien Tellier-"Sexouality". Για το τελος το καινουργιο(τότε) χτύπημα της Erykah Badu. "New Amerykah Part One(4th World war)" που χτυπάει κατευθειαν την 2η θέση στο αμερικάνικο Billboard. Στην Ελληνική επικράτεια τον Φεβρουάριο, εκτος του ότι τελειώνουν επιτέλους την θητεία τους οι δυο στυλοβάτες αυτου εδώ του blog, κυκλοφορεί και το επιτυχημένο "Just A Crush" των Cyanna.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.