Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

"Πάει ο παλιός ο χρόνος"(Ιανουαριος 2008)


1η Ιανουαρίου επανακυκλοφορεί ο ήδη διανεμημένος μέσω διαδικτυου, δίσκος “In Rainbows” των Radiohead. Το απογοητευτικό “American Gothic” των Smashing Pumkins στις 02/01 τυγχάνει χλιαρής υποδοχής. Στις 22 Ιανουαρίου το ακριβώς αντίθετο επιτυγχάνουν οι MGMT με το υπερεπιτυχημενο Oracular Spectacular. Στις 28 η Adele μας χαρίζει το 19 και την ευχαριστούμε γι’αυτό αλλά ήδη το crossover έχει γίνει από την Winehouse και δεύτερη την Duffy. Κρίμα. Vampire weekend” Ομώνυμο. Διθύραμβοι για τούτο εδώ το πανκ υβρίδιο των 34 λεπτών που έφτασε μέχρι την 17η θέση στο Billboard στις 29 οπότε και κυκλοφόρησε. Την ίδια μέρα: Sara Brightman-Symphony, The Mars Volta-The Bedlam in Goliath, Xiu Xiu-Women As Lovers. Ο πρώτος μήνας του 2008 τελειώνει με το “Detours” της Sheryl Crow που πει καλά στην Αμερική(Νο 2) αλλά ο υπόλοιπος κόσμος το αγνοεί… Σημαντικότερη ελληνική κυκλοφορία για τον πρώτο μήνα του 2008 η έκτη συνέχεια της πολύ επιτυχημένης σειράς "Cafe de l' art" του Νοτη Μαυρουδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.