Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Listen Without Prejudice – November 2008


Έφτασε και ο Νοέμβριος, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, το κρύο δεν λέει να σφίξει, τα λεφτά λιγοστεύουν, τα έξοδα πολλαπλασιάζονται και το δώρο των εορτών φαντάζει σωτήριο για όσους τα έχουν βρει σκούρα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και τα περιττά έξοδα (ίσως και τα περιττά κιλά με τόσο φαγητό). Μέσα στα πλαίσια λοιπόν μιας θεμιτής σπατάλης, που την βαφτίζεις περισσότερο επένδυση για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έρχονται κάποιες νέες κυκλοφορίες κομματιών που δεν μπορείς να προσπεράσεις. Αυτές λοιπόν είναι που μας απασχολούν βασανιστικά και γλυκά τις τελευταίες ημέρες και δεν έχουμε κανένα λόγο να τις κρατήσουμε μόνο για πάρτη μας. Για πάρτε μια γεύση:

10. Kevin Rudolf Feat. Lil Wayne – Let It Rock... γιατί μας ξέφυγε τον προηγούμενο μήνα.
9. Jack White Feat. Alicia Keys – Another Way To Die… για την μεγαλειώδη παραγωγή και την παράδοξη συνεργασία – τίποτα άλλο.
8. Beyoncé – If I Were A Boy... γιατί το κομμάτι αυτό αναδεικνύει το ταλέντο και τη φωνή της (το κορμί το έχουμε χορτάσει τόσα χρόνια πια!).
7. Kanye West – Love Lockdown… γιατί πρόκειται για μια επιστροφή που θα προκαλέσει αντιδράσεις.
6. Little Jackie – The World Should Revolve Around Me... γιατί οφείλει να μην περάσει απαρατήρητο.
5. Tracy Chapman – Sing For You... γιατί η βασίλισσα της folk-pop ξέρει να γράφει καλή μουσική.
4. Dido – Don’t Believe In Love… γιατί είμαστε ερωτευμένοι με τη φωνή της.
3. Laura Izibor – From My Heart To Yours... γιατί “Ireland has soul”, όπως έγραψε και το Rolling Stone.
2. Antony And The Johnsons – Another World... γιατί ο άνθρωπος αυτός και η μπάντα του επαναπροσδιορίζουν την pop αισθητική – τέλος.
1. Janelle Monae – Many Moons… γιατί όταν το ακούμε και όταν το βλέπουμε (κυρίως) δεν την παλεύουμε. Respect to Miss Monae!

Καλή ακρόαση… you Motherfunkerz!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.