Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

"RocknRolla" OST - Various Artists
Ο κύριος της κυρίας επέστρεψε. Καιρός ήταν γιατί τον ευνουχισμό, έστω και μεταφορικά μιλώντας, είναι δύσκολο να τον αντέξει ένας άντρας. Βέβαια η κυρία έχει εκπαιδεύσει αρκετά καλά τον κύριο αλλά αυτό είναι για άλλη κουβέντα.Την Δευτέρα λοιπόν ,1 Σεπτεμβρίου, Κυκλοφόρησε στην Αγγλία το soundtrack της νέας ταινίας του Guy Ritchie, “RocknRolla”. Είναι στο γνωστό μοτίβο «τραγουδάκι-διάλογος από την ταινία-ξανά τραγουδάκι», που τόσο πολύ αγαπήθηκε στα μέρη μας (βγάζω τον εαυτό μου απ’εξω πάντως). Ο Ritchie κάνει ενδιαφέρουσες επιλογές και για τους αμύητους θα αποδειχθεί ΤΟ SOUNDTRACK με τις κομματάρες. Για τους υπόλοιπους μια συλλογή που θα την έκανες και ‘συ από τα mp3s σου.Για να δούμε όμως και πως τα πήγαμε με την επιλογή…Λοιπόν την έβαλες την διασκευή σου πρώτη πρώτη και οι Black Strobes διασκευάζουν Bo Diddley «I'm a Man» και βαράνε ανελεητα.Οι Sonics έχουν καταλήξει κλασσικοί με το εν λόγω «Have Love Will Travel» και ακολουθούν οι κλασσικότεροι Clash me to BankRobber. Ξάφνου περνάμε στην βρώμικη soul του “The Trip” του Kim Fowley ! Αλλά οι εκπλήξεις σταματούν εδώ γιατί πολύ γρήγορα έχεις καταλάβει ότι ο σκηνοθέτης επιλέγει soul, punk, garage, funk από τα παλιά για να εντυπωσιαστούν οι νεώτεροι και να κλάψουν από συγκίνηση οι παλιότεροι. Έχει το φρέσκο του -λέμε τώρα- τύπου Hives αλλά τι να σου κάνει; Αφού όλα τα συγκροτήματα του σήμερα είναι καρμπόν κανονικό!!!Θα σου πω ότι ο Ritchie έκανε πολύ καλή δουλειά αλλά εσύ μην ψαρωσεις. Αντί για αυτό βαλε να ξανακούσεις το “London Calling” και το “The Blue Mask”. Και άσε τους άλλους να θεωρούν συγκρότημα-θρύλο τους Strokes…


Αν σου αρεσε το soundtrack του "Δυο καπνισμενες κανες", οι The Hives, The Vines, The Fuzztones, The Sonics, The Makers, "The"...Bands δηλαδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.