Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

"Motorizer" Motorhead


Το ίδιο βιολί εδώ και περίπου 40 χρόνια. Λίγο από happy 50’s boggie, λίγο από 70’s rock, λίγο από punk και μια γερή δόση heavy metal feeling. Στίχοι για ποτό, φασαρίες, καυγάδες, γκόμενες και αντιχριστιανικές σφήνες. Ωραία πράγματα. Απλά καθημερινά. Δεν υπόσχονται τίποτα παραπάνω ούτε τίποτα λιγότερο. Ο φυσικός τους χώρος είναι ο κάθε συναυλιακος χώρος όπου και εκμεταλλεύονται την απίστευτη χημεία που έχουν τα μέλη μετά από τόσα χρόνια, και τον συγκλονιστικό 63χρονο frontman Lemmy aka “Dirty Lemmy”.
Όλα αυτά βέβαια, τα ξέρετε κατά πάσα πιθανότητα. Τι έχουμε όμως στον εν λόγω δίσκο; Έχουμε μια μικρή έκπληξη. Πολιτικό τραγούδι, αν έχεις τον Θεό σου!!! “When The Eagle Screams”. Το οποίο μεταξύ μας αποτελεί και μια από τις καλύτερες στιγμές του δίσκου μαζί με το αργό heavy blues “One Short Life”. Η ηχογράφηση, σε μεγάλο μέρος της, έγινε στο στούντιο του Dave Grohl στο Λος Άντζελες. Όχι ,αυτό δεν επηρέασε καθόλου τον ήχο τους, αν με ρωτάς. Αντίθετα θα έπρεπε να ξέρεις ότι αυτός ο ξερός ήχος έχει επηρεάσει κόσμο και κοσμάκη, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιδίων. Όπως Metallica, Megadeath, Slayer!!! Τι να λέμε τώρα παιδιά; Αυτούς τους τύπους ή τους αγαπάς ή άσ’ τους να πάνε στο καλό.
Αν σου αρεσει το rock n’ roll!!! Τελος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.