Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

3 Years Innersound Radio - Φιλανθρωπική Eκδήλωση - 13.04.2013
O Ιnnersound Radio συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία στις ψηφιακές συχνότητες, γιορτάζει τον 3o χρόνο λειτουργίας του, διοργανώνοντας μια φιλανθρωπική βραδιά, αφιερωμένη σε παιδιά που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας.Πρόκειται για μια ιδέα που έγινε δημιουργία και βρήκε έκφραση στη ʽʼμουσική που ακούς με τη ψυχή σουʼʼ

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, στο Bar Floral στην πλατεία Εξαρχείων (Θεμιστοκλέους 80), να περάσουμε ένα βράδυ, με πολύ μουσική και όμορφη διάθεση.

Τα έσοδα από την είσοδο θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας " Φιλική Φωλιά"  http://www.kentroagapis.gr/

Δίπλα μας θα βρίσκονται ζωντανά, οι StrangeZero και η Μελεντίνη /The Running Blue Orchestra.
Θα ακολουθήσουν Dj Sets από τους παραγωγούς του σταθμού μας.

Ας είμαστε όλοι εκεί να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας και η μουσική να γίνει η αφορμή για ένα καλύτερο αύριο.

Είσοδος 5 ευρώ.(Όλο το ποσό θα διατεθεί στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας)
Ώρα Έναρξης : 10 μ.μ

Περισσότερες πληροφορίες:
StrangeZero:

Μελεντίνη /The Running Blue Orchestra:

Floral:


Φιλικές Συμμετοχές :
Cts Productions:  http://www.ctsprods.com/
Correct Creative Productions:  http://www.correctproductions.com/

Innersound Radio  ʽʼMusic For Your Soulʼʼ

InnerSound Radio Available on the App Store:

Email:
Press:      press@innersound-radio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.