Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

A STORY, A DRAWING & FIFTEEN SONGS BY EVA THEOTOΚATOU


H Sound Of Everything και η ΙΟΝ Αμυγδάλου παρουσιάζουν την πρώτη προσωπική συλλογή της Εύας Θεοτοκάτου. Η Εύα Θεοτοκάτου είναι ένα από τα πλέον δραστήρια και αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο ραδιόφωνο και ακολουθώντας μία πορεία δεκαπέντε περίπου ετών αξιοποίησε το μικρόφωνο τριών από τους σημαντικότερους μουσικούς σταθμούς της χώρας όπως Kiss Fm, Radio Dee Jay και Best Radio. Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση έγιναν το 2003 στο Mad TV όπου παρέμεινε μέχρι πρόσφατα και ξεχώρισε ώς ένα από τα πιο αγαπημένα και χαρακτηριστικά πρόσωπα του καναλιού. Σήμερα η Εύα έχει αναλάβει την μουσική επιμέλεια εκπομπών και σημάτων αρχής στο Mega Channel (Πρωινό Μου), ενώ είναι από τις λίγες γυναίκες επαγγελματίες club djs στην Ελλάδα.

Παρ’όλα αυτά στην πρώτη της προσωπική συλλογή επιλέγει να δείξει το ραδιοφωνικό της πρόσωπο και όχι την πλευρά του disc jockey. Επιλέγει 15 αγαπημένα αλλά κυρίως ιδιαίτερης αισθητικής τραγούδια και τα δένει με την πρώτη της επίσημη συγγραφική απόπειρα – ένα σύντομο λογοτεχνικό διήγημα. Την αισθητική της συλλογής συμπληρώνει το εξαιρετικό artwork που επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Μίαρης – Konsept 83, εμπνεόμενος από το διήγημα της Εύας.

Μία ιστορία, ένα σχέδιο και 15 λοιπόν τραγούδια από αναγνωρισμένους και νέους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο: Νέα, ποιοτικά, φρέσκα ακούσματα από Amanda Blank, Lisa Mitchell, Anya Marina, Twiggy Frostbite, Tom Baxter, The Irrepressibles, Roborton μαζί με κρυμμένες ραδιοφωνικές επιτυχίες από ονόματα που θα απασχολήσουν πολύ τον μουσικό κόσμο στο μέλλον όπως Creep, Silver Swans, The Deer Tracks και Baron Bane (με αποκλειτικό κομμάτι από το επερχόμενο album τους). Παράλληλα η Εύα δίνει το στίγμα της ώριμης πια ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής με την συμμετοχή των Papercut, Tareq και Nikonn (με αποκλειτικό κομμάτι από το επερχόμενο album του).

Η συλλογή κυκλοφορεί με την υποστήριξη του Best Radio 92,6 και την ευγενική χορηγία της ΙΟΝ Αμυγδάλου, της πιο αγαπημένης και διαχρονικής σοκολάτας της Ελληνικής αγοράς, με αφορμή την παρουσίαση της νέας εταιρικής σελίδας www.amigdalou.gr και blog www.etsweetbites.gr ( Eva’s blog) μαζί.

TRACKLISTING:
1) Amanda Blank: A Love Song
2) Creep: Days
3) Robortom feat. Au Revoir Simone: Paganini Rocks (Extended Club Vocal Version)
4) Tareq: Mosquito
5) The Deer Tracks: Bless The Waves
6) Anya Marina: Whatever You Like
7) Lisa Mitchell: Neopolitan Dreams
8) Papercut: He Loves Me, She Loves Me Not
9) William Fitzsimmons: So This Is Goodbye (Pink Ganter Remix)
10) Nikonn: The Sea (feat. Kid Moxie)
11) Silver Swans: Secrets (Letting Up Despite Great Faults Remix)
12) Baron Bane: Orchids
13) Twiggy Frostbite: Heroes
14) Tom Baxter: Tell Her Today
15) The Irrepressibles: In this Shirt

www.etsweetbites.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.