Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Electronic Athens Three


Η Ntrop συνεχίζει την εξαγωγή μουσικής από την Αθήνα σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας νέους ήχους αλλά και ήδη γνωστούς μουσικούς, με μοναδικά κριτήρια το πρωτότυπο του ήχου και την αρτιότητα στον τομέα της ηχογράφησης και του performance.

Το τρίτο μέρος της σειράς electronic Athens περιέχει επιλεγμένα από πρόσφατες κυκλοφορίες βινυλίων αλλά και ακυκλοφόρητες παραγωγές των καλλιτεχνών που αποτελούν το core του label.

Στα τέσσερα διαφορετικά format της κυκλοφορίας (cd, mp3, wav και βινύλιο) συμμετέχουν οι Joalz, Felizol & The Boy, Savas Pascalidis, Lemos, Leon Segka, Olga Kouklaki, Sunday Luv, Βroken Synths, Lank, Mary & The Boy, Sutekh, Βουqetoes, καταγράφοντας την εξέλιξη της ετικέτας στον ήχο της χορευτικής electronica.

Felizol & The Boy : O.h.i.o
Leon Segka : Inside you ( Sutekh mix )
Broken Synths : Lamet
Bouqetoes : Braut von Korinth
Savas Pascalidis : Outfit
Leon Segka : Mosanto
Joalz feat. Sunday : Sweeping range ( Felizol mix )
Mary & The Boy : You you you ( Leon Segka mix )
Joalz feat. Olga Kouklaki : Falling together
Lemos : Techeran

Το ELECTRONIC ATHENS THREE διατίθεται ήδη στα δισκοπωλεία.

info@ntroprecordings.com
www.ntroprecordings.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.