Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

"Zonoscope" Cut Copy


Η Modular Recordings έχει χτυπήσει φλέβα με το κλείσιμο των Cut Copy. Αυτό το συγκρότημα είναι οτι μας χρειάζεται στην αίθουσα αναμονής για μια νέα κυκλοφορία της Roisin και των υπερταλαντουχων Miike Snow. Φυσικά και δεν διαθέτουν την γοητεία της κυρίας των Moloko, ούτε την απίστευτη ωριμότητα των συνθέσεων του Σουηδικού τρίο, αλλά είναι τόσο και άλλο τόσο uplifting που κάθε party που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να τους έχει στην playlist του.
Το νέο τους άλμπουμ κυκλοφορεί επίσημα στις 8 του Φλεβάρη αλλά διέρρευσε ήδη και ψάξτε το και πάρτε μια γευση εδω.
Η συνταγή τους παραμένει ίδια Έχουν τα drums, τα μπάσα και τις κιθάρες ανα χείρας, και βάζουν τα απίστευτα συνθια και τους προγραμματισμούς να συγκρατούν τα πάντα Ακούγοντας τους η σκέψη σου τρέχει στην synth pop του 80 που όλη έχουμε σαν αναφορά σε τόσες μα τόσες πολλές ηχογραφήσεις εδώ και κάμποσα χρόνια Χαρακτηρίζονται ως electropop, dancerock και alt dance, ακόμα και αν αυτό εσένα δεν σε ενδιαφέρει καθόλου
Φέτος μας δίνουν ακόμα πιο φωτεινές συνθέσεις, και βασικά ραδιοφωνικά τραγούδια Έχουν στο οπλοστάσιο τους και τα instrumental τους(Strange Nostalgia For The Future), και τα τριπαριστα κομμάτια(This Is All We’ve Got & Hanging Onto Every Heartbeat) αλλα φαίνεται πως η έννοια τους είναι πάντα να σε κάνουν να χορέψεις
Από την πρώτη ακρόαση κιόλας κρατάμε τα "Corner Of The Sky", "Need You Now", "Pharaohs & Pyramids", "Sun God" και φυσικά το, ήδη αγαπημένο, "Blink And You’ll Miss A Revolution". Δεν είναι και λίγα ε;
Το άλμπουμ αυτό με τον τίτλο "Zonoscope", θα κερδίσει άνετα θέση στα player σας για πολύ πολύ καιρό Pump up the Volume λοιπόν, γιατί πιο uplifting πεθαίνεις
Αν σου αρεσει η ποπ με την μορφη των Miike Snow και θες να δεις την φωτεινή πλευρά της ζωής..σφύριξε χαρούμενα μπορείς Και να σου πω....οι στίχοι δεν είναι για πέταμα either!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.