Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

9+1 (λόγοι για να είσαι Up In The Air).


9+1 λόγοι που ο Jason Reitman μπορεί να κλείνει το μάτι στον καθρέφτη του.

9+1. Το μέσα-στα-σύννεφα intro με την Sharon Jones να βρυχάται στη σκιά των χάλκινων. Αυτός ο τόπος είναι δικός σου.
9. Ο Zach Galifianakis σταρ πρώτου μεγέθους; Όχι ακόμα, αλλά ξέρεις την παροιμία που λέει για το παίνεμα και το σπίτι που θα σε πλακώσει.
8. “Everyone needs a co-pilot”. Τόσο κλισέ, αλλά και τόσο αναγκαίο τη στιγμή που πρέπει να ειπωθεί.
7. Πότε το editing πέρασε σε δεύτερη μοίρα; Dana E. Glauberman για περισσότερα χρόνια εγγύηση.
6. Η σκηνή με το ερημωμένο-σαν-να-μην-υπάρχει-αύριο γραφείο εταιρείας – συμπαντική πραγματικότητα.
5. Η αποικοδόμηση των notebooks. Ημερολόγιο για συνουσία μυστική; Jamais.
4. Ο για-πρώτη-φορά συμπαθητικός George Clooney. Πάντα γοητευτικός, πάντα εύστοχος, ποτέ υπερβολικός, αλλά για τις ανάγκες ποιού ρόλου βάλαμε τον εαυτό μας στη θέση του μέχρι τώρα;
3. Η σχεδόν ανακάλυψη της συγκλονιστικής Anna Kendrick. Αν δεν σε πιάσουν τα γέλια όταν κλαίει που την παράτησαν, κάνε update στο humor database σου. Vera Farmiga (κούκλα) φάε τη σκόνη της.
2. Ο φακός του Reitman που διογκώνεται και αποκτά βαρύτητα. Τόση, που το Juno περνάει στη σφαίρα της πρώιμης δημιουργίας.
1. Οι λέξεις, οι υπόνοιες, οι κυριολεξίες, οι αφηγήσεις, οι μονόλογοι για ένα σακίδιο που κουβαλάει ζωές και μερικές ντροπιαστικές απολύσεις. Μήπως αυτό το λένε σενάριο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.