Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

"The Silent Movie Project" Synch 2009Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να παινεύουμε το σπίτι μας
Σχόλια για το φετινό Synch δεν έχουμε μιας και προβλήματα υγείας, κυρίως, μας κράτησαν μακριά.
Η Florence είναι ένα κομμάτι που δεν θέλαμε να χάσουμε. Ίσως και ο Squarepusher. Παρόλα αυτά η παρουσία μας ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Αυτή την χρόνια ήμασταν μέρος του φεστιβάλ.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένα από τα 23 πονήματα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, που προβάλλονταν στις οθόνες της Τεχνοπολης εκείνες τις μέρες.
Είναι σαφέστατα χαρά αλλά και τιμή μας που η επιλογή, μας συμπεριλάμβανε σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός.
Πριν αρχίσω τα «είμεθα βαθύτατα συγκινημένοι…» θα κλείσω ευχόμενος απλά
STAY CREATIVE!


"The Silent Movie Project"
Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας Moving Image, το Synch κάλεσε δημιουργούς από όλο τον κόσμο να στείλουν βίντεο έργα που θα λειτουργούν χωρίς ήχο και θα έχουν διάρκεια έως 2 λεπτά.
Τα επιλεγμένα βίντεο προβλήθηκαν σε υπαίθριες οθόνες καθ΄όλη τη διάρκεια του Synch Festival στις 12 και 13 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη.Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες και έργα ήταν τα εξής:BEN BARTON - UPHILL FOR JESUS
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗ - LE PEIGNE
ANDREW MCKEE - PEEKIN' BOO
LEMEH42 - STUDY ON HUMAN FORM AND HUMANITY
ANTONIO NOVELLINO - GOOD/EVIL
JONATHAN MOSS - RS-A1
GUY YITZHAKI - LOVES ME
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΟΥΤΟΣ - FORWARD
NIKOLA MIHOV - HUMAN FLUX
UDO HANTEN - IN SITE ME
ALAN MAGEE - IN THE BLACK WE NEVER MUTE
COM.ODD.OR - WORK IN PROGRESS
ΜΑΝΩΛΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ - 4: 3; 2
ΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ - TEA 4 1
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ - INTERFERENCE LANDSCAPES
ΜΑΡΙΖΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - MR.MCGREGOR
ΜΑΛΒΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ - ΑΝΑΜΕΝΩ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ - THIS IS A PUBLIC SPACE

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΥ
ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΟΛΓΑ - SUBTITLED THRILL
ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ - SPACETOSHI
ΤΖΑΚΟΥ ΑΝΘΗ - 8 BIT LOVE
ΕΦΗ ΣΚΑΡΒΕΛΑΚΗ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.