Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

"Πάει ο παλιός ο χρόνος"(Μαρτιος 2008)


Τρίτος μήνας του 2008 και πολλές σημαντικές κυκλοφορίες.
Οι R.E.M και το “Accelarate” στο τέλος του μήνα είναι η σημαντικότερη. Αλλά και οι Buckethead με το “From The Coop”, οι Bauhaus και οι Black Crowes με τα “Go Away White” και “Warpaint” αντίστοιχα, σπάνε κόκαλα.
Ακολουθούν οι The Kills με το “Midnight Boom”, ο Snoop Dogg με το “Ego Trippin” και το εκπληκτικό single “Sensual Seduction”, οι We are Scientists και το “Brain Thrust Mastery”, που δημιουργεί funbase στην χώρα μας, οι Gnarls Barkley με την επιστροφή του “The Odd Couple”, οι Panic At The Disco και το “Pretty Odd”, οι Foals με το “Antidotes”, οι Supergrass κυκλοφορούν το αμφιβόλου ποιότητας “Diamond Hoo Ha”, οι Cavalera Conspiracy με το “Inflikted”, και οι Pennywise με το “Reason To Believe”.
Στις 24 Μαρτίου μια μπάντα που υπέγραψε μέσω myspace, οι Does It Offend You, Yeah? Κυκλοφορούν το “You Have No Idea What You’re Getting Yourshelf Into” και κάνουν τον μουσικό τύπο να παραμιλάει για κάνα μήνα. Έπειτα ξεχνιούνται!
Αγαπημένη επιστροφή αυτή των πάντα συμπαθητικών B-52’s “Funplex”.
Ουφ…Στην Ελλάδα τον μήνα Μάρτιο κυκλοφορεί η υπέροχη φωνή της Μόρφως Τσαϊρελη. Α…και οι Stavento

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.