Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

"24 hours" Tom Jones

"Μα τι έχουν πάθει όλοι με αυτές τις Duffy και Winehouse-όνομα και πράγμα- επιτέλους; Για κάτσε να τους δείξω πως γίνεται;"

Αυτό πρέπει να σκέφτηκε ο αξιότιμος κύριος Jones. Έτσι είπε να κυκλοφορήσει ένα δίσκο φτιαγμένο από τον πρωτομάστορα. Εγένετο 24 hours (download). Ένας δίσκος που ναι μεν έχει τις διασκευές (όπως το The Hitter του Springsteen) που ξαναζωντάνεψαν τον Tom αλλά και φρέσκες τραγουδαρες όπως το We got Love (ήδη αγαπημένο μου), το The Road (απολογία στην κακομοίρα την γυναίκα του που από το πολύ κέρατο έχει γίνει τρία μέτρα ψηλότερη) και φυσικά το απόλυτο χιτακι για μένα, το Never,Never,Never. Μέτριες στιγμές ελάχιστες και δυστυχώς μια από αυτές είναι και η συνεργασία του με τον Bono των U2 στο Sugar Daddy –μα πόσο χρονών νομίζει ότι είναι ακόμα;

Το ουσιαστικό είναι ότι αυτό το πισωγύρισμα έρχεται σε μια εποχή που ο κόσμος λατρεύει τα 60s -70s στην μουσική και αγοράζει τρελά τους δίσκους του είδους, με μια παραγωγή φρεσκαρισμένη, ένα σύνολο συνθέσεων που κάθε φέρελπις τραγουδιαρης και τραγουδιαρα θα λάτρευαν και μια φωνή που παραμένει ξεχωριστή είτε μας αρέσει είτε όχι.

Εγώ πάντως που δεν με λες και φαν της μόδας τούτης, όταν άκουσα το άλμπουμ έπαθα έκπληξη τεραστία, αναφωνώντας

"Μωρέ μπράβο!"

Αν σου άρεσε πάντα ο Tom Jones, οι κυρίες με τα μαλλιά σφιγγοφωλια, οι ταινίες τύπου Grease, ο Elvis και δεν αλλάζεις σταθμό μόλις ακούσεις την μαστουρωμένη Amy .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.