Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Bionic - The Preview


Με πωλήσεις 30 εκατομμυρίων albums και με την σημαντική διάκριση να είναι η μοναδική καλλιτέχνης κάτω των 30 που έχει συμπεριεληθφεί στην λίστα του Rolling Stone με τους 100 καλύτερους artists όλων των εποχών,η 5 φορές νικήτρια Grammy βραβείων Christina Aguilera κυκλοφορεί νέο album.Η Aguilera ήταν στο studio τα τελευταία χρόνια και είναι χαρούμενη για την κυκλοφορία του πολύ-αναμενόμενου 4ου studio album της “Bionic” (RCA Records) αυτό το καλοκαίρι.Το πρώτο single απο το “Bionic” έχει τον τίτλο “Not Myself Tonight” και την παραγωγή έχει κάνει ο Polow Da Don.Το τραγούδι θα κάνει πρεμιέρα στο ChristinaAguilera.com στις 30 Μαρτίου και θα κυκλοφορήσει στο iTunes στις 13 Απριλίου. Το “Bionic” περιλαμβάνει τραγούδια που έχει γράψει η Aguilera μαζί με τους Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch και Ladytron μεταξύ άλλων.Η Aguilera δηλώνει, “Δούλεψα για αυτό το album μαζί με τόσο ταλαντούχους καλλιτέχνες και παραγωγούς και οφείλω να ομολογήσω οτι ειλικρινά ήταν μια εξαιρετική εμπειρία.Οι καλλιτέχνες που διάλεξα να δουλέψω πρόσθεσαν την δικιά τους πινελιά στο “Bionic” “.Η πρόθεσή μου ήταν να μπω στον δικό τους «κόσμο» και αυτοί να συνδυάσουν το δικό μου όραμα και τον δικό μου ήχο.Τα αποτελέσματα ήταν μαγικά.” Το album ακόμα περιλαμβάνει και μια μπαλλάντα σε παραγωγή της Linda Perry και έχει τον τίτλο “Lift Me Up”.Ο τίτλος “Bionic” αντικατοπτρίζει την ικανότητα της Aguilera να ανοίγει την φωνή της σε νέα επίπεδα και την χρησιμποιεί με διάφορους τρόπους που δεν έχει ξαναδοκιμάσει. Η Aguilera περιγράφει το album ως ένα μοναδικό μείγμα πολλών είδων και στυλ μουσικής “Ήμουν σε θέση να διερευνήσω και να δημιουργήσω ένα φρέσκο και σέξυ ήχο χρησιμοποιώντας και ηλεκτρονικά και οργανικά στοιχεία.Είμαι πολύ χαρούμενη για τους fans που θα ακούσουν ένα νέο ήχο.Είναι κάτι το οποίο νομίζω δεν το περιμένει κανείς.” Εκτός από την ολοκλήρωση του album,το οποίο ηχογραφήθηκε στο δικό της studio,στο σπίτι της,μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού,η Christina θα πρωταγωνιστεί και στο film “Burlesque” (η πρώτη της ταινία).Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Screen Gems στα τέλη του 2010 και «παίζουν» οι Cher,Stanley Tucci και Kristen Bell.

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.