Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

"The Last Exorcicm" by Daniel Stamm


Δεν είναι να πεις βράδυ, αλλά ούτε και καμιά Παρασκευή και 13. Εγώ όμως πέφτω πάνω σε κάτι ταινιάκια, άστα να πάνε.
Άμα τρως τα κορν φλεικς σου παράτα τα. Ο κύριος Eli Roth (Hostel & Cabin Fever) είναι στο τιμόνι της παραγωγής ενός θρίλερ ντοκιμαντεριστικης αισθητικής που βγαίνει στα αμερικάνικα multiplex αύριο.
“The Last Exorcism”. Από τον τίτλο το πιάνεις το νόημα λες, και νομίζεις ότι θα ναι πατάτα. Αμ, δε!!! Δες τραιλερακι και αγάπα το poster. Δεν λέω πως δεν θα βρεις κλισέ ολούθε, αλλά θρίλερ είναι στο τέλος του καλοκαιριού, τι περίμενες; Εκεί όμως που βγάζεις το καπέλο στην εταιρεία(LIONSGATE)είναι μια ιδέα για την προώθηση της ταινίας. Έτσι ντόρος να γίνεται.
Στο site κοινωνικού-γκομενικου-to-know-us-better χαρακτήρα, Chatroulette, όπου η επιλογή του ατόμου που θα κάνεις κους κουσακι μέσω webcam, είναι τυχαιοποιημένη, ανυποψίαστοι μαντραχαλαδες τα ‘καναν στο βρακί τους ενώ νόμιζαν ότι θα δουν γκομενάκι να τα πετάει στην κάμερα. Σα δεν ντρέπονται μικρά παιδιά. Αυτό φυσικά δεν ήταν αρκετό και οι αντιδράσεις των χρηστών μαζεύτηκαν και έχουν ήδη ανέβει στο γιου το τιουμπ!!!
Αυτό το μικρό αφιέρωμα στο θρίλερ φιναλε-της-σεζον, τελειώνει με παράθεση των βίντεο που αναφέρονται παραπάνω. Οποιαδήποτε κριτική στην ταινία είναι περιττή, γιατί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα όσο και οι προθέσεις των συντελεστών.
Αν σου αρέσει ο Εξορκιστής και το Blair Witch. Τόσο απλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.