Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ho ho horror! Vol.3

Μη νόμισες κακόμοιρε αναγνώστη πως θα σε άφηνα έτσι;


Ήρθε η ώρα για δύο σοβαρές προτάσεις απο τα παλιά και τα καινούργια, για να ξεχάσεις τον Σάκο Με Κόκαλα (Bag of Bones) , σε περίπτωση που σε απογοήτευσε.

Θα ξεκινήσω με το Inside (2007), που είδαμε παρεάκι, την προηγούμενη εβδομάδα και μας έδωσε τα "άντερα" στο χέρι.Αρχικά να δηλώσω πως απαγορεύεται η προβολή του παρουσία οποιασδήποτε εγκύου ή ατόμων του στενού της περιβάλλοντος (ακούς δεσποινίς;). Ωραία... Τι ωραία, μαντάμ; Που πάθαμε το εγκεφαλικό; Που πάθαμε το καρδιακό; Που φάγαμε φρίκη και τίποτα άλλο, γιατι γύρισε το στομάχι, τα μέσα έξω; Που όπου ξαναδώ την πρωταγωνίστρια σχιζοφρενή Μπεατρίς Ντάλ (του Μπέτυ Μπλού ντε!), θα χεστώ πάνω μου; Που κακό χρόνο να 'χει;
Σημείωσε το εξής: Μετά απο την συγκεκριμένη ταινία, σκέφτομαι να αποπειραθώ να δώ το Human Centipede! Για τέτοιο πράγμα μιλάμε!À l'intérieur (Inside), 2007
Σκηνοθεσία: Julien Maury, Alexandre Bustillo
 
Δεν μελέταγα καλύτερα ένα κουβά...

Να την πάλι, να την πετιέται η Μπεατρίς!
Στην πρώτη σκηνή του τρέιλερ! Είναι πρωταγωνίστρια και στο νέο φίλμ (Livide= κάτωχρος) των τρελών Γάλλων, που δημιούργησαν το Inside.
Τώρα το πάνε στο μεταφυσικό.
Η Λούσι (Chloé Coulloud), είναι αυτό που λέμε "Βοήθεια στο σπίτι". Εκπαιδευόμενη, μη φανταστείς. Στο σπίτι που της έλαχε, πέτρα να μην ραγίσει σαφώς, και η νοικοκύρισσα του σπιτιού -σε κώμα βεβαίως- χρόνια πολλά να ζήσει! Εγώ σου λέω αυτή θα μας θάψει όλους! Εκεί που κάθεται η Λούσι λοιπόν, παίρνει τ'αυτί της πως η κυρία σε κωματώδη, έχει λέει θησαυρό κρυμμένο. Τι να κάνει το κοριτσάκι; Ένεκα της κρίσης (δεν έχει η Γαλλία κρίση;), παίρνει δυο φίλους και μπουκάρουν με σκοπό την κλοπή του θησαυρού, βραδάκι στο κολόσπιτο. Ε, τα θέλει ο ποπός τους!Livide, 2011
Σκηνοθεσία: Julien Maury, Alexandre Bustillo
 


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.