Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

"Boy Meets Girl" Party Vol.2!

Boy Meets Girl Party Vol.2

Η απόλυτη μουσική μάχη των φύλων επιστρέφει στο Γκαζάκι!

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 19.00 στο Γκαζάκι!!!

στα decks o Zack And His Bicycle που θα κοντραριστεί μέχρις εσχάτων με την Miss EL P

Best Girly Songs vs Ultimate boy Tunes…. Be there Αυτήν την Κυριακή στο Γκαζάκι !!!

Η Miss EL P - Έλενα Παναγίδη - με σπουδές φιλοσοφίας, λογοτεχνίας και δημοσιογραφίας καθώς και πολύχρονη θητεία στα Ηνωμένα Έθνη στην Νέα Υόρκη, ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική εδώ και πολλά χρόνια ως DJ. Η Miss EL P από μικρή ηλικία παρουσίαζε δικό της πρόγραμμα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ακολούθως στην Washington και στη Νέα Υόρκη, εμφανίστηκε στα πιο γνωστά bar και clubs (Sly bar, Socialista, Soho House NYC), πήρε μέρος σε μεγάλες εταιρικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ενώ ήταν επίσημη DJ της Nike κατά την περίοδο 2004-2007, αναλαμβάνοντας τη μουσική επένδυση , διοργάνωση των Nike πάρτυ και των επίσημων παρουσιάσεων της εταιρίας. Από το 2007, η Έλενα, ως resident DJ στο Galaxy Bar του Hilton αναλαμβάνει opening set για παγκοσμίως καταξιωμένους DJ, όπως τους Ravin και Claude Challe του Buddha Bar, Dennis Ferrer, Kenny Carpenter, Aeroplane. Η Έλενα συνδυάζει με μοναδικό τρόπο ακούσματα lounge, nu-jazz, soulful house, dance, sexy disco, club classics και electro ήχους

O Zack And His Bicycle μεγάλωσε με Pet SHop Boys και Jeronymo Groovy... Ξεκίνησε να παίζει μουσική από το +Soda το Φεβρουάριο του 1999 στο πλευρό του dj taco.

Έκανε ραδιόφωνο το 2001-02 πρώτα στον NRJ 105.5 (ροή προγράμματος) και μετά στον Blue Sky 107.2 κάθε μεσημέρι 4 με 6. Έχει παίξει μουσική στα +soda, γκαζάκι, higgs, berlin(θησείο), χρώμα/χρώμα, amnesiac (πειραιά) και ένα φεγγάρι στο mayo. 'Ολο το χειμώνα του 2010-11 ήταν resident κάθε τρίτη στο Fantaseed με το event ΜΑ ΤΑ 1000 ΠΟΔΗΛΑΤΑ! !Επ΄σης ξεκίνησε μια σειρά από events στο 6 Dogs με τίτλο How I Met Nu Disco". Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στα decks του WaveRadio.gr 20:00 με 22:00 μαζί με το ποδήλατό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.