Τρίτη 31 Μαΐου 2011

"Feel It Break" Austra

ΛετονοΚαναδέζα αγάπη μου!
Ξανθο κοριτσακι. Εμ, τι αλλο; Νεραιδένιες αρμονίες και φωνουλες. Υποκοριστικα και μια περίεργη γλύκα.
Σαφώς και εχεις ξανακουσει σκοτεινη synthpop, αλλα αν σου αρεσει γιατι να σταματησεις;
Επειδη λες εχεις μπουκώσει απο ολες τις καλλιτέχνιδες και τα γκρουπάκια που φοράνε τα 80ς των Soft Cell και της Kate Bush, σαν το ...καινουργιο τους παλτο;
Τι σε νοιάζει;
Είτε με κιθαρες, είτε με πλήκτρα. Ειτε σε λένε Karin Andersson, είτε Natasha Khan. Είτε εχεις γεννηθει το 79, ειτε το 89. Το ζητούμενο πάντα ειναι ενας καλός δίσκος και να μην τα ξαναλέμε. Άντε σου λεω εγω, έστω κάποια καλά τραγούδια.

Υπόλοιπα δεν θα σου πω, θα στα δωσω σε "γουίκιπίντια", μη σε ζαλίζω.
Katie Stelmanis
οπου απλα να αναφέρω πως, η Καιτούλα ειναι το ξανθό κοριτσάκι που λέγαμε και σαφως η τραγουδίστρια της τριμελούς μπαντας Austra, για της οποίας το αλμπουμ ("Feel It Break" 2011) γράφουμε απόψε. Έχει κυκλοφορήσει απο τις 13 του μήνα, και να με συγχωρείς για την καθυστέρηση αλλα το τελευταίο που μας νοιάζει αυτο τον καιρό είναι το γράψιμο εδώ. Οι πλατείες μας περιμένουν.

Και πολλα είπαμε. Άλλωστε δεν σε έχουν κουράσει οι κριτικές; Κατεβασέ το ή αγορασέ το. Απλα διεδωσέ το!!!

Σας αφήνουμε με κάποια βίντεοκλίπ τους και την εκπληκτική stripped ερμηνεια του "The Choke" στο φετεινό South by Southwest(SXSW).

Αν σου αρέσει η new wave όπως αυτη μεταφράστηκε στα 00's, σε dj set material.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.