Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

"Ρε μάνα; Πάλι Gaga θα φάμε σήμερα;" @Mugler Menswear Show


Είναι αυτή η κατάσταση που από την μια θέλει να σε κάνει να αποκληθείς στην εφευρετικότητα των δημιουργών και από την άλλη να ουρλιαξεις "ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ"!!!
Η GAGA για άλλη μια φορά θα γίνει θέμα και είδηση αλλά καλο κάτι υπάρχει από πίσω..δε λέω οτι είναι η πρώτη φορά.
Όπως και να το κάνουμε μας έχει αναγκάσει να ασχοληθούμε μαζί της θέλουμε δεν θέλουμε..και η αμέσως επόμενη ατάκα που μου έρχεται είναι: "Ελα τώρα που δεν θέλεις κιόλας;"
Λοιπόν παιδιά μου. Ο οίκος Mugler διευθύνεται απο τον τύπο που διαλέγει τα ρούχα της τραγουδίστριας (ναι, αυτά με τα μπριζολιδια). Χθες παρουσίασαν την ανδρική σειρά και music director(!?!) ήταν η Lady. Έστρωσε λοιπόν τον κώλο της κάτω και έφτιαξε ένα remix σε ένα απο τα καινούργια της κομμάτια ("Scheiße") που θα βγουν τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο. "Born This Way" θα λέγεται το αλμπουμ και στις 13 Φεβρουαρίου που θα σκάσει μύτη το βιντεοκλίπ του τραγουδιού θα καούν τα youtube. Προς το παρόν πάρε το βίντεο που προβλήθηκε στο χθεσινό show.
trivia: Gaga's new outfit will be made out of shattered glasses!!!
Στη κρίση σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.