Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

68th Annual Golden Globes..


Το σημερινό μας, πολύ πρωινό, ποστ, θα μπορούσε να εχει και τίτλο "Told you so"!!!
Ο Nickolas δεν εχει το κληρονομικό χάρισμα αλλά, οσο να πεις, εχει φάει τα χρόνια του μελετώντας την συμπεριφορά αυτης της ιδιαίτερης μορφής ζωής που ονομαζεται "Artists".
Να μην στα πολυλογώ, οι Χρυσες σφαιρες δόθηκαν εκει οπου έπρεπε να δωθουν.
Το Social Network πηρε τα, οπως τα λεμε, "πισω-απο-τις-καμερες-βραβεια", απο τα οποια ξεχωρίζουμε ,ως φύση και θέση μουσικόφιλοι, την Σφαιρα για την μουσική που πηγε στους γερόλυκους Trent Reznor(NIN) και Atticus Ross(12 Rounds).
Τι αλλο να κρατησεις απο την βραδιά;
Την βράβευση της Ανετ Μπενινγκ, γιατι την λυπαμαι χωρις να ξερω γιατι, και της Katey Sagal (Sons of Anarchy) γιατι της χρωστάνε τοσα μα τοσα βραβεια, απο το Παντρεμένοι με Παιδιά μεχρι το Lost . Επισης, το βραβείο που πηρε το Burlesque για την power ballad "You Haven't Seen The Last Of Me" με την φωνη της Cher. Τα βραβεία του Glee. Η δευτερη στη σειρα βραβευση του Jim Parsons απο το Big Bang Theory και η παρουσια του Ricky Gervais, του πλέον θρασύ ανθρώπου στην "μπιζνα", σε ρολο παρουσιαστή
Παραθέτουμε τους νικητες και τα σχόλια δικά σου.

Μην σκας! Η Νάταλι το τσίμπησε το βραβειακι...

Best Motion Picture - Drama: The Social Network

Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Drama: Natalie Portman – Black Swan

Best Performance by an Actor in a Motion Picture - Drama: Colin Firth – The King's Speech

Best Motion Picture - Comedy Or Musical: The Kids Are All Right

Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Comedy Or Musical: Annette Bening – The Kids Are All Right

Best Performance by an Actor in a Motion Picture - Comedy Or Musical: Paul Giamatti – Barney's Version

Best Performance by an Actress In A Supporting Role in a Motion Picture: Melissa Leo – The Fighter

Best Performance by an Actor In A Supporting Role in a Motion Picture: Christian Bale – The Fighter

Best Animated Feature Film: Toy Story 3

Best Foreign Language Film: In A Better World (Denmark)

Best Director - Motion Picture: David Fincher – The Social Network

Best Screenplay - Motion Picture: Aaron Sorkin - The Social Network

Best Original Score - Motion Picture: Trent Reznor and Atticus Ross - The Social Network

Best Original Song - Motion Picture: "You Haven't Seen The Last Of Me" – Burlesque

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.