Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Γιώργης Χριστοδούλου Live στον Πυρήνα το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο!


Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει για τρίτη χρονια στα καθιερωμένα του ραντεβού τις Παρασκευές στη μουσική σκηνή "Πυρήνας" για να παρουσιάσει για πρώτη φορά τα νέα του τραγούδια πριν αυτά κυκλοφορήσουν. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη δουλειά μιας και περιλαμβάνει μόνο πρωτότυπα ισπανικά και γαλλικά τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική.
Είναι ο πρώτος ισπανόφωνος δίσκος του Γιώργη, καρπός των συνεργασιών του σε συναυλίες με ισπανούς τραγουδοποιούς και μουσικούς αλλά και των πολύ συχνών ταξιδιών του τα δύο τελευταία χρόνια.
Μαζί ξετυλίγει και το μουσικό νήμα μιας πορείας δέκα ετών, κουβαλώντας στις αποσκευές του τέσσερις προσωπικούς δίσκους, πολλές συμμετοχές, μουσικές που γράφτηκαν για το ελεύθερο και το εθνικό θέατρο, συνεργασίες σε συναυλίες και σε παραστασεις με καλλιτεχνες οπως η Αρλέτα, η Δημ.Γαλάνη. η Νενα Βενετσανου, Ν.Κυπουργος, Ν.Μαυρουδής, Ανδριανα Μπάμπαλη, Δημ.Λιγνάδης, Γιαν.Ιορδανίδης, Κ. Ρήγος, Θ.Αθερίδης κ.α.
Θα ακουστούν ακόμα διακευές τραγουδιών από το φάσμα της ευρωπαικής μουσικής με τον ήχο και την ατμόσφαιρα των κοσμοπολίτικων καφέ του Παρισιού, της Βαρκελώνης,της Βενετίας και της παλιάς Αθήνας.

Ρυθμός και μελωδική ευαισθησία, θεατρικότητα και λεπτό χιούμορ χαρακτηρίζουν αυτές τις εμφανίσεις στις οποίες συμμετέχουν τέσσερις εξαιρετικοί τζαζίστες μουσικοί.

Παίζουν:
Μάριος Βαλινάκης - σαξόφωνο
Alfred Ruci - κιθάρες
Πάρις Ματακούδης - κοντραμπάσο
Claude Asisahi - τύμπανα

Ρούχα - Βασίλης Μπαρμπαρίγος

τις Παρασκευές 19, 26 Νοεμβρίου και 3, 10, 17 Δεκεμβρίου

Πυρήνας:
είσοδος 10 ευρώ (5 το πρώτο ποτό) - ώρα 22.30
Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 - Τηλέφωνο: 210 7237150

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.