Τρίτη 27 Απριλίου 2010

“Clap Your Hands” for Sia


Η Αυστραλία είναι υπεύθυνη για πολλά διαμαντάκια εκεί έξω (AC/DC, Kylie Minogue, Wolfmother). Η Sia αποτελεί εξαίρεση. Όχι ως προς το διαμάντι του ταλέντου της, αλλά ως προς το ιδίωμα της μουσικής της. Ένα ιδίωμα που, κακά τα ψέματα, pop το λες, αλλά όχι το pop που μπορεί να σε οδηγήσει στα κλισέ που έχεις μάθει να ακούς. Στα πρώτα της βήματα πολλοί βάλθηκαν να την παρουσιάσουν ως την επόμενη Lauryn Hill (ιεροσυλία) και την επόμενη Nelly Furtado (“Healing is Difficult”). Στην πορεία απέδειξε ότι δεν ξέρει να κάνει μόνο soulful/jazzy pop μουσική, αλλά προτιμά που και που να θυμάται τα ινδάλματά της, Cyndi Lauper και Madonna (“Some People Have Real Problems”, “We Are Born”). Μερικές φορές μάλιστα είναι τόσο κοντά στην mainstream σκηνή που πηγαίνει μέχρι το Los Angeles για να ηχογραφήσει κομμάτια με την Christina Aguilera για λογαριασμό του επερχόμενου album της, “Bionic”. Πόρισμα; Η Sia αξίζει μια θέση στη δισκοθήκη ή στο ipod σου, αν πραγματικά δηλώνεις ευθαρσώς pop victim.

Άκου τώρα το τελευταίο της single “Clap your Hands”, μέσα από το πέμπτο studio album της “We Are Born”, που κυκλοφορεί στις 7 Ιουνίου.

1 σχόλιο:

immabill είπε...

Πεθαίνω...Πεθαιιιιιιιιίνω όμως !!! Την αγαπώ ... Αυτή η φωνή πρέπει να ασφαλιστεί, τέρμα . Χερια ποδια προσκυνούν.

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.