Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

"Πάει ο παλιός ο χρόνος"(Νοεμβριος 2008)


Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα το ”Our Bright Future” ξαναβάζει την Tracy Chapman στο παιχνίδι(11/11).
Στις 18 καλό ομώνυμο άλμπουμ από τον David Cook του αμερικάνικου X-Factor.
Στο τέλος όμως ξυρίζουν το γαμπρό και έτσι στις 23 έρχεται το διπλό “I Am …Sasha Fierce” της Beyonce και μας πείθει τελικά ότι ξέρει από…καλό λάδι!
Παράλληλα οι αγαπημένοι Mudvayne και το “The New Game” που χτυπάνε την πόρτα μας την ίδια μέρα με τα Όπλα και τα Τριαντάφυλλα με το “Chinese Democracy” . Τι ωραίο που είναι να μην απογοητεύεσαι…
Στις 24 ο Kanye West δίνει μαθήματα παραγωγής και φουλάρει το νέο του δίσκο με αφρικάνικα κρουστά. Ταυτόχρονα οι The Killers, για τους οποίους ότι ήταν να πούμε το έχουμε ήδη πει.
Τέλος του μήνα με μια Britney σαν τον παλιό ΚΑΚΟ της εαυτό στο“Circus” στις 28.


Στα Ελληνικά δισκάδικα, πουλάει πάλι ο Χατζηγιαννης και ευτυχώς κυκλοφορεί και το soundtrack από το τηλεοπτικό «Ματωμένα Χώματα» με την υπογραφή του πάντα σπαρακτικού Βασίλη Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.