Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Παλι Metallica;
Metallica πίσω ξανά. Δηλαδή τώρα μη μου πεις πως δεν τους περίμενες; Όχι εσύ ντε… Ο παλιός οπαδός του Hard rock και άντε και metal.Λοιπόν φίλε ήρθαν. Ξεκίνησαν με το «The Day That Never Comes» Θυμίζει τρελά παλιές μέρες του συγκροτήματος και όταν λέμε παλιές μη φανταστείς το «Black Album” και το «Load”. Ούτε καν το “And Justice for All”. Να πας σε εποχές “Master of Puppets”. Ακριβώς αυτό παίζουν, με έναν ελαφρύ νεωτερισμό να φυσάει ,έτσι λίγο να δροσίσει.Παραγωγή τους κάνει ο τρισμέγιστος Rick Rubin. Δηλαδή ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για μια σειρά απίστευτων και φυσικά σημαντικότατων albums. Διάβασε μερικά : Reign in Blood–Slayer , Electric–The Cult, Blood Sugar Sex Magic–Red Hot Chilli Peppers, Toxicity–System of a Down !!! Έμεινες; Άσε που έχει αναλάβει και την επιστροφή των Prodigy και των ZZ Top!Γιατί όμως τόσο μεγάλη αναφορά στον θειο Rick; Γιατί απλά πιστεύω ότι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα συνθετικά αριστουργήματα από τους Metallica. Επομένως το βάρος πέφτει στην παραγωγή για να γίνει η έκπληξη. Εδώ λοιπόν δεν γίνεται. Δυο κομμάτια έχουμε ακούσει έως τωρα.Το “The Day…” και “My Apocalypse”. Δεν βλέπω φως στο τούνελ. Ο ήχος τους προσπαθούν να γίνει ακόμα πιο ακατέργαστος από τον προηγούμενο δίσκο “St.Anger” με τον επί χρόνια παραγωγό τους “Bob Rock”.
Εύχομαι στις 12 Σεπτεμβρίου που θα κυκλοφορήσει , να μην ζήσω άλλο ένα χασμουρητό…Αν σου άρεσε το “St.Anger” αλλά δεν σε ενοχλεί η σχεδόν country φωνή του James.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.